top of page

Onze praktijk

voorzijde groot.jpeg
Kosten fysiotherapie

Wat fysiotherapie je kost, hangt af van de manier waarop je bent verzekerd. Fysiotherapie is gedeeltelijk opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering. Wat en hoeveel je vergoed krijgt, hangt onder andere af van je leeftijd en de reden waarom je fysiotherapie nodig hebt. Voor fysiotherapie die niet in de basisverzekering is opgenomen, kun je je aanvullend verzekeren. Ben je niet aanvullend verzekerd, dan betaal je fysiotherapie als volwassene in veel gevallen zelf.

 

Op de volgende pagina hebben we de tarieven voor je op een rijtje gezet:

 

Wij helpen je graag

Over vergoedingen in de fysiotherapie bestaan nogal wat onduidelijkheden. Op de pagina vergoedingen gaan we iets dieper in op dit onderwerp. Wil je zeker weten of je aanvullend verzekerd bent en of behandelingen worden vergoed, dan is het verstandig om je verzekeringspolis goed door te lezen. Onze fysiotherapeuten helpen je graag als het niet helemaal duidelijk is!

Regelmatig benaderen we onze cliënten voor deelname aan een klanttevredenheidsonderzoek van Qualizorg. Op deze manier proberen we nog beter inzicht te krijgen in de behoeften van onze cliënten en hopen we de kwaliteit van onze dienstverlening steeds te verbeteren.

 

Klachten

Wij doen er alles aan om de behandeling en het persoonlijke contact zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat je een klacht hebt over de behandeling van je fysiotherapeut. Of je bent ontevreden over de manier waarop je fysiotherapeut of een andere medewerker van onze praktijk met je is omgegaan.

 

Dan is het goed om je klacht kenbaar te maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere cliënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.

 

Allereerst is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met je fysiotherapeut of een andere medewerker van onze praktijk. Je kunt natuurlijk ook een brief of e-mail sturen. Wij zullen er alles aan doen om je klacht zo zorgvuldig mogelijk te behandelen.

 

Complimenten

Ben je tevreden over de zorg die wij leveren? Dan horen wij dat uiteraard ook graag!

Vul je waardering voor onze praktijk in op Zorgkaart Nederland

bottom of page